КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Неділя, 28.04.2024, 13:03:36
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Червень » 25 » В Калуській лікарні вводять систему перепусток
08:54:09
В Калуській лікарні вводять систему перепусток
В Калуській лікарні вводять систему перепусток


   З липня для відвідувачів Калуської центральної районної лікарні запровадять систему перепусток і встановлять автомати з бахілами.
   Як повідомив головний лікар Іван Красійчук, всі лікувально-профілактичні заклади за рівнем надання допомоги поділяються на дві групи.
   До І рівня належать заклади, які надають первинно-санітарну допомогу, що передбачає консультацію, діагностику і лікування хворих з захворюваннями, травмами та отруєннями. Це, зокрема, Калуська міська поліклініка, Калуська центральна районна поліклініка, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, поліклінічне відділення Войнилівської лікарні, дитяча поліклініка та фельдшерсько-акушерські пункти. Одним із завдань даних закладів є відбір пацієнтів, які за станом здоров’я вимагають лікування на вищому, більш спеціалізованому рівні.До II рівня належать стаціонарні заклади, які надають вторинну медичну допомогу у спеціалізованих відділеннях. Так, надання такої допомоги забезпечують стаціонарні відділення Калуської ЦРЛ, які розташовані на вул. Медичній,6 та вул. Каракая, 25, дитяча лікарня й стаціонарні відділення Войнилівської лікарні.
   Пацієнти в даний заклад, зауважує Іван Красійчук, скеровуються за направленнями з поліклінік та амбулаторій. У разі виникнення раптового погіршення самопочуття хворі госпіталізуються бригадами швидкої невідкладної медичної допомоги. Одна з вимог до лікування пацієнта в стаціонарному відділенні є необхідність дотримання режиму цілодобового перебування в лікарні. Це дозволяє уникати фізичних перенавантажень, створює хороший психоемоційний стан, сприяє швидкому одужанню пацієнта. Якщо стан хворого не вимагає дотримання режиму цілодобового перебування у лікувальному закладі, його скеровують для лікування у відділення денного стаціонару при поліклініках.
   За словами головного лікаря, з 1 липня адміністрацією Калуської ЦРЛ заплановано введення деяких змін для удосконалення надання медичної допомоги в стаціонарних закладах. Оскільки основні лікувально-діагностичні процедури, тобто обходи лікарів, виконання маніпуляцій, діагностичні обстеження, оперативні втручання, у відділеннях проходять у ранковий час, і це вимагає зосередженості як персоналу, так і пацієнта, відвідування хворих родичами буде дозволено в період з 15.00 до 19.00. Для забезпечення дотримання режиму відвідувань до 15.00 вхід у лікарню буде дозволено з боку приймального покою. Заплановано також введення системи перепусток для відвідувачів. Слідкувати за дотриманням даного порядку будуть працівники міської варти.
   На території стаціонару ЦРЛ розміщені відділення високого епідеміологічного ризику: пологовий будинок, дитяча лікарня, відділення хірургічного профілю. Для підтримки тут належної чистоти, каже Іван Олексійович, для відвідувачів заплановано також встановлення автоматів з бахілами.
   Адміністрація ЦРЛ сподівається, що дані зміни будуть з розумінням сприйняті населенням міста й району, адже їхня мета — це забезпечення, в першу чергу, комфортного перебування в лікарні пацієнтів і створення благополучних санітарних норм.

Категорія: Здоров'я | Переглядів: 948 | Додав: Chempion | Теги: здоров'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]