КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Четвер, 02.05.2024, 14:06:48
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Червень » 12 » У Калуші обрано кращого "татуся Прикарпаття"
22:37:55
У Калуші обрано кращого "татуся Прикарпаття"
У Калуші обрано кращого  "татуся Прикарпаття  "

  Цієї  суботи, 21 травня,  під стінами торгового центру «Гостинний дім» жителі Калуша мали змогу спостерігати цікаву картину: кілька дорослих чоловіків змагались між собою у вправності одягання ляльок. За цим дійством, окрім глядачів, ретельно спостерігали четверо людей, які входили в склад журі шоу-програми «Татусь прикарпаття 2011», де найспритніші татусі міста та області доводили присутнім, що не тільки жінки здатні виконувати так звану жіночу роботу.
  Свої навички татусі  разом із дітьми, які радо прийшли їм на допомогу,демонстрували в трьох конкурсах. Спочатку, як вже згадувалось, вони повинні були за хвилину одягти ляльку. В другому конкурсі потрібно було виявити неабиякі кулінарні здібності у приготуванні фруктового салату. Найтяжче чоловікам довелось в третьому конкурсі, коли довелось малювати портрети власних дружин з уяви. Завдання ускладнювалось тим, що конкурсантам зав'язували очі. Загалом участь прийняло десять команд. Хочу відмітити, що наспритнішими у приготування фруктового салату виявилась команда №8, якій журі згодом присудило бронзу. А найкращий портрет дружини вийшов у команди №7. Цей татусь отримав другу нагороду. А переможцем став Андрій Найда, який прийшов на конкурс з донечкою Анастасією.
  Окрім багатьох подарунків від спонсорів шоу та золотого кубка, команда отримала безкоштовний відпочинок в розважальному комплексі «Панорама-Plaza».  Всі  учасники татусі зі своїми дітками теж отримали щедрі подарунки від партнерів та спонсорів.
  Всі  присутні  на заході мали можливість побачити цікаву та насичену  шоу-програму за участю півфіналістів дитячого Євробачення: Діани Сапи та Привики Юрія,  ну і звичайно енергійними та  милозвучними були пісні   Зоряни Рощук та Кулик Влади .Також неперевершеним та видовищним було шоу команди бойового гопака під керівництвом Віктора Павліва. Крім художніх номерів наших Прикарпатців дивували клоуни, які розважали маленьких діток,  роздавали солодощі й подарунки .Досить несподіваною приємністю для  глядачів    стало шоу боді-джампінга від Фелепчука Віктора . І все це  дійство відбулось завдяки підтримці людей і установ яким небайдужа доля сімї і дитячого виховання в сімї.
  Як зазначали організатори шоу-програми, а це: Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області, Центр психології та фізичного розвитку та Світ активної молоді, метою проекту стала популяризація цінностей сім”ї , любові та вихованості батьків до дітей. Захід також підтримали Обласна державної адміністрації та Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
  За словами організаторів Ганни Крисюк та Володимира Сакулича захід став резонансним і успішним не тільки тому, що відбувався на Прикарпатті вперше, але і тому, що всі присутні на ньому окрім позитивних емоцій  і подарунків отримали цікаві знання  у вихованні дітей та спілкуванні в сім’ях. А також мали можливість познайомитись із родинами з інших районів та міст нашої області. І вже наступного року організатори обіцяють провести набагато масштабніший конкурс із більшою кількістю завдань уже в обласному центрі нашого краю.

Категорія: Конкурси | Переглядів: 1049 | Додав: Chempion | Теги: Конкурси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]