КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Вівторок, 07.05.2024, 17:35:53
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Червень » 25 » У "Дружбі" дітям нафтохіміків весело, комфортно, і, головне, цікаво
10:38:27
У "Дружбі" дітям нафтохіміків весело, комфортно, і, головне, цікаво
У "Дружбі" дітям нафтохіміків весело, комфортно, і, головне, цікаво


   І цього року лікувально-оздоровчий комплекс "Дружба", що розташований у мальовничому куточку поблизу м. Долина, приймає на відпочинок дітей працівників ТОВ "Карпатнафтохім" та ЗАТ "ЛУКОР". Тут відпочиватимуть і поправлятимуть своє здоров’я 220 дівчаток та хлоп’ят. Для них буде організовано п’ять заїздів по 18 днів кожний.
    В останній день першого заїзду, який тривав з 30 травня до 16 червня, до Долини вирушив і наш кореспондент. Коли він поцікавився у дітей, чи сподобався їм відпочинок у "Дружбі", то всі гуртом, як солдати в армії, викрикнули дружно "так", ніби наперед підготувавшись до цього запитання.
   Хлопців тут найбільше цікавили спортивні змагання і дискотеки, які у таборі частенько організовували. А дівчатка були в захопленні від проведення дивовижних конкурсних програм.    – Тут так гарно і цікаво, – ділились своїми враженнями від перебування в оздоровчому комплексі сестричка і братик Христинка і Миколка Мацьківи, – що ми з задоволенням поїхали б сюди відпочивати і наступного року.
   – А ще, – додавав юний калушанин Сашко Пітула, – у нас були найкращі вихователі, які заохочували усіх до участі в різних конкурсах. Запам’ятаються мені надовго і екскурсії до Нового Мізуня, де ми побачили великий водоспад, та Львова, де ми відвідали аква-парк та історичні пам’ятки цього міста.
    Не дивно, що лікувально-оздоровчий комплекс "Дружба" дітям подобається. Подібні репортажі журналісти "КН" пишуть щорічно. Опитуючи калуських школярів про відпочинок у Долині, ще жодного разу ми не почули поганих відгуків.
    На це і сподівається весь обслуговуючий персонал, який дбає про те, щоб юним відпочивальникам тут було весело, комфортно і, головне, цікаво.

Категорія: Соціум | Переглядів: 1085 | Додав: Chempion | Теги: Соціум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]