КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Вівторок, 30.04.2024, 05:37:03
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Серпень » 26 » Телепроект "Міняю жінку" забрів і до Калуша
13:44:31
Телепроект "Міняю жінку" забрів і до Калуша
Телепроект "Міняю жінку" забрів і до Калуша


   З телепроектом "Міняю жінку", який транслює канал "1+1", знайомі більшість калушан. Особливо з цікавістю цю передачу переглядають молоді жінки. Бо багатьом з них теж кортить щось змінити зі свого усталеного, часом надокуч­ливого побуту. Ну що зміниться тоді, коли ти переставиш меблі з одного місця на інше? А от коли ти зміниш місце про­живання та ще й сім'ю, то тут, певна річ, є з чим і з ким по­рівняти, і зробити відповідний висновок. Та чи кожна молода сім'я ризикнула б потрапити до цього проекту, чи кожна мо­лода мама і тато, нехай на тиждень, захотіли б няньчитися з чужими дітьми і жити за правилами чужого чоловіка чи жінки, - ще постає питання. Але однаково кожен хоче, щоб тебе по­бачила з екранів телевізора вся країна, бо в такий спосіб ти можеш відразу стати популярним.
   Схоже таку популярність найближчим часом отримають калушани Юлія і Віктор Худяки (проживають на бульварі Незалеж­ності). До них на Івано-Франківщину забрели телевізійники з Киє­ва і запропонували їм взяти участь у телепроекті "Міняю жінку".
   Калуське подружжя погодилось на їх пропозицію, але запро­сило режисерів програми не до помешкання в місті, а в селище Осмолоду, що на Рожнятівщині, де в літній період Худяки зі своїми 15-річною дочкою Анею і 9-річним сином Сашком відпочивають у власній садибі, а також займаються зеленим туризмом. Що не кажіть, а спілкування з мальовничою природою додає неабиякої наснаги і любові до життя.
   Юлія - вчитель образотворчого мистецтва (працює в ПК Юність"), її чоловік Віктор - начальник рятувального підрозділу в Осмолоді. А помінялось калуське подружжя з сім'єю Олександри та Андрія Перетятьків з Дніпропетровська.
   Як і коли проходили зйомки, що сподобалось, а що не дуже, чи встигла молода жінка оцінити цей неординарний етап у своєму житті? Ці запитання кореспондент "КН" адресувала Юлії Худяк після того, як уже було відзнято сюжет для телепроекту.
   Як вийшли телевізійники на калуську сім'ю?
   Юлію і Віктора Худяків режисери телепроекту знайшли через Інтернет і запропонували їм стати учасниками реаліті-шоу "Міняю жінку" ще півтора року тому, коли в ефірі не транслювалась ще жодна передача. Однак тоді калуська сім'я з певних причин відмо­вилась від участі в телепроекті. Та, як бачимо, цього року теле­візійникам таки вдалось заінтригувати мешканців нашого міста і вони погодилися на зйомки. І вже 24 липня Юля перебувала у новій сім'ї у Дніпропетровську.
   Найперше, що впало у вічі молодій жінці, то це маленька, не­зручна квартира дніпропетровців, яка нагадувала хрущовку. Вид­но було, що його господиня не переймалась тим, щоб у цьому помешканні панував затишок. Однак не дуже приємне враження від побаченого побуту затерлося відразу після того, як вона по­знайомилася з новими членами сімї: батьком Андрієм і його чо­тирнадцятирічним сином.
   Андрій Перетятько був галантним.
   З "новим" чоловіком Юля відразу знайшла спільну мову. Він виявився розумною, комунікабельною, з почуттям гумору люди­ною. Жінці, яка не терпить одноманітності й ніколи не нудьгує, бо полюбляє екстрім і активний відпочинок (Юля захоплюється ту­ризмом, у свій час вона займалась орієнтуванням і є кандидатом у майстри спорту, а ще відвідує басейн, займається шейпінгом), Андрій забезпечив цікаве перебування в Дніпропетровську. Було багато приємних неочікуваних сюрпризів. Але до конкретизації всього того, що відбувалось у новій сім'ї, калушанка не вдавалась, таким чином зберігаючи таємницю програми, що є основною умо­вою редакторів тепепроекту.
   Що з упевненістю може сказати Юля, то це те, що тепер у калуської сім'ї Худяків є друзі у Дніпропетровську, яких вониочікують найбпижчим часом у себе вдома в Калуші.
   А от переглянути телепроект за участю калушан Юлії і Віктора Худяків мешканці нашого міста, як і уся Україна, зможуть у серпні-вересні. Остаточного числа, коли вийде телепрограма в ефір, Юлі ще не повідомили.
 
   "Калуський нафтохімік"


Категорія: Соціум | Переглядів: 6895 | Додав: Chempion | Теги: Соціум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]