КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Четвер, 02.05.2024, 14:52:27
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Липень » 12 » «Роксоланою-2011» стала красуня з села Гуменів Христина Джус.
19:01:41
«Роксоланою-2011» стала красуня з села Гуменів Христина Джус.
«Роксоланою-2011» стала красуня з села Гуменів Христина Джус.

   Минулої неділі Народний дім селища Войнилів був переповнений глядачами, які прийшли повболівати за основних винуватців події - претенденток на звання найчарівнішої мешканки Калущини та володарки титулу «Роксолана-2011».
    Основним організатором VI районного конкурсу вроди виступив відділ культури і туризму Калуської РДА. Учасницями «Роксолани-2011» стали вісім чарівних мешканок Калущини: Марія Пукіш з Мостища, Лілія Петрів із Завою, Алла Рибалка з Тужилова, Катерина Машталір з Студінки, Леся Ляхович з Голиня, Віталія Грозовська з Войнилова, Ангеліна Рабарська з Новиці та Христина Джус з Гуменова.
    Під час першого конкурсного завдання «Візитка» конкурсантки буквально заворожили публіку та журі своїм українським вбранням. Таким сорочкам, сукням, кептарикам, в які вони були одягнені, позаздрила б, мабуть, не одна красуня.
    У другому творчому завданні кожна з дівчаток намагалася усім довести, що вона найталановитіша. Від цього конкурс ставав ще цікавішим. Конкурсантки виконували пісні, декламували вірші, а також тішили публіку запальними танцями.    Не обминули організатори цього дійства і таких традиційних конкурсних завдань, як дефіле у купальних костюмах та вечірніх сукнях.
    Але головний приз конкурсу - корона не могла всім дістатися навіть за умови, що всі дівчата на неї заслуговували. Тож, на думку журі і глядачів, «Росколаною-2011» стала чарівна мешканка села Гуменів Христина Джус. Крім того, Христина здобула титул «Міс Чарівність». Стрічку з написом «Міс Чарівний Голосок» та відповідний диплом отримала Марія Пукіш, титул «Міс Оригінальність» за оцінкою журі дістався Лілії Петрів, «Міс Елегантність» - Аллі Рибалці, «Міс Артистизм» - Катерині Машталір, «Міс Посмішка» - Лесі Ляхович, «Міс Ніжність» та «Міс Глядацьких симпатій» - Віталії Грозовській, «Міс Шарм» - Ангеліні Рабарській.
    Учасниці конкурсу, крім титулів, отримали також чимало подарунків від спонсорів свята. Сільські голови тих населених пунктів, які представляли дівчата, обдарували конкурсанток м’якими іграшками. Серед інших подарунків була побутова техніка, набори косметики, солодощі. А «Роксалана-2011», крім корони, отримала в подарунок ще й ювелірну прикрасу.




Категорія: Конкурси | Переглядів: 1762 | Додав: Chempion | Теги: Конкурси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]