КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
П`ятниця, 03.05.2024, 08:15:40
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Липень » 30 » Рішення про платні парковки можуть прийняти вже в серпні
21:31:04
Рішення про платні парковки можуть прийняти вже в серпні
Рішення про платні парковки можуть прийняти вже в серпні


    У Калуші з початку року ведеться робота з влаштування платних пар­ковок автотранспорту. Так, відпо­відно до Податкового кодексу у січні міська рада затвердила рішення «Про міс­цеві податки і збори», одним з додат­ків якого є Положення про збір за місця для паркування транспорт­них засобів.
   Цим Положенням визначено ме­ханізм  справляння збору за парку­ва­н­ня. Однак, зважаючи на те, що у Ка­луші наразі не відведені місця для платного паркування, у бюджеті міста на 2011 рік надходжень від цьо­го збо­ру не пе­редбачили. 28 лю­того розпо­рядженням міського голо­ви була створена комісія з вибору місць для паркування транс­портних засобів на території міста. Вона декі­лька разів збиралася і виз­начила кіль­ка місць, де потенційно мож­на влаштувати плат­ні парковки.
   Головний архітектор міста Петро Пострильоний отримав доручення зайнятися підготовкою майбутніх плат­­них парковок. У своєму комен­та­рі «ДП» він повідомив, що робота у цьо­му напрямку майже за­вер­шена і усі потенційні місця, за ви­нятком тих, що знаходяться на пр. Лесі Українки, вже розроблені. Тепер ці пар­кувальні май­данчики має по­годити державто­ін­спек­ція. Так, за сло­­вами П. Пострильоного, платні пар­ковки планується влашту­вати у люд­них міс­цях, зокрема на вул. В. Стуса (біля по­даткової інспекції), на вул. Дзвонарській, Хіміків, Рин­ковій (біля ринків) тощо. Загалом на території міс­та буде орієнтовно 150 платних пар­ку­вальних місць. Після погодження з ДАІ тут зроблять роз­мітку, також у серпні на своїй чер­говій сесії міська рада має прийняти рі­шення щодо ор­ганізації збору плати за паркування. Зо­крема, може бути створене спе­ціа­лізоване ко­мунальне підприємство, яке викону­ва­тиме цю роботу, або ж, що вірогід­ніше, її до­ручать одному з вже діючих КП. За визначе­ною структурою закріплять платні пар­ковки  і вона зби­ратиме кош­ти, які по­повнюватимуть міський бюд­жет.


Категорія: Новини Калуша | Переглядів: 1040 | Додав: Chempion | Теги: новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]