КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Четвер, 02.05.2024, 22:50:37
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Вересень » 21 » “Регіоналу” Володимиру Личуку та його синові закидають причетність до стрілянини по людях у Калуші
19:25:04
“Регіоналу” Володимиру Личуку та його синові закидають причетність до стрілянини по людях у Калуші
"Регіоналу” Володимиру Личуку та його синові закидають причетність до стрілянини по людях у Калуші (відео)


    Народному депутату від Партії Регіонів Володимиру Личуку та його синові закидають причетність до стрілянини по людях у Калуші на Прикарпатті. Молодик начебто за присутності батька почав стріляти по людях, які збиралися на похорон.
   Натомість народний депутат заперечує свою участь в інциденті. Як повідомляється, розслідування під особистий контроль взяв міністр внутрішніх справ.
   Кореспондент ТСН, який побував у Калуші, поспілкувався з очевидцями події.
   За словами потерпілих, інцидент стався о пів на десяту вечора. Люди, які збиралися на похорон, вийшли з будинку. До автівки одного з них під’їхала інша машина, з якої вийшли двоє. За словами очевидців, один з прибулих був дуже напідпитку і  начебто ображався на потерпілого через те, що той обігнав їх на дорозі. Почалася сварка. Невдовзі під’їхало ще одне авто, з якого вийшли двоє молодиків, один з них почав стріляти.
   Потерпілий — 32-річний калушанин. В нього влучило кілька гумових куль — в руку, груди та живіт. Лікарі запевняють, що поранення не несуть загрози здоров’ю. Наразі постраждалий у лікарні, його охороняє міліція. Поспілкуватися ні з ним, ні з його дружиною кореспондентам не вдалося.
   Як говорять очевидці, чоловік, що був напідпитку і затіяв сварку, — народний депутат від Партії регіонів Володимир Личук. Не на камеру свідки повідомили, що стріляв його син. Сам нардеп будь-яку причетність до інциденту відкидає і каже, що син участі у конфлікті також не брав. "Історія сталася з товаришем мого сина – Чепелем Петром. Там був напад на його батька – Михайла. Син поїхав рятувати свого батька – подзвонив моєму сину. Син виїхав на своїй машині з номерами ВР 1173. Я на той момент був у глибокому сні, готувався до поїздки до Києва”, - розповів нардеп.
   Депутат у той же час не заперечує, що його син був на місці події, причому на машині з номерами Верховної ради, виписаними на самого Личука.
   Міліція наразі офіційно підтвердила лише факт конфлікту. Хто насправді стріляв, і чи бачив це народний депутат, з’ясовує слідство. Кримінальна справа порушена за фактом хуліганства із застосуванням зброї.

Канал 1+1



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1259 | Додав: Chempion | Теги: Кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]