КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Понеділок, 29.04.2024, 14:56:05
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Жовтень » 1 » Постріляти у Калуші можна за 10 гривень
17:39:05
Постріляти у Калуші можна за 10 гривень
Постріляти у Калуші можна за 10 гривень


   У тирі, який нещодавно відкрився у центрі міста на вул. Підвальній, 2, стріляють як діти, так і 70-річні пенсіонери. Є аналоги снайперських гвинтівок, пістолетів та автоматів. Вартість однієї кульки — 50 копійок. Можна стріляти як по звичайних мішенях, так і у мультимедійний екран з качками, зайцями та ведмедями. Любителям справжніх чоловічих захоплень пропонують участь у віртуальних "войнушках”.
   Постріляти у тирі можуть як діти, але обов’язково у супроводі дорослих, так і повнолітні. На вибір можна обрати: автомат АК-47, гвинтівки з оптичним прицілом "Кросман”, пістолети "Беретта” та автомат виробництва США — М-16. Стріляють кульками вартістю 50 копійок кожна. Для стрільби з пістолета треба додатково придбати газовий балончик вартістю 8 гривень. У основному, відвідувачі витрачають за одне відвідування по 10-20 гривень.
   — Відкрив тир, оскільки сам раніше займався спортивною стрільбою, а у душі — мисливець, — стверджує підприємець Олег Андріїв. — Крім того, тир урізноманітнює проведення дозвілля. Адже у Калуші молоді пропонують тільки стандартну розважальну "програму”: бар — чіпси — пиво — дискотека.
   У тирі кажуть, що відразу видно мисливців. Має тир і постійних клієнтів, серед яких — 20-річна калушанка. Приходить чи не щодня і стріляє влучніше за багатьох чоловіків. Поодиноко у тирі можна зустріти навіть 70-річних дідів, які вправно тримають у руках зброю. Приходять і цілими сім’ями. Стріляють як чоловіки, так і дружини та діти.
   Полюбляють "зависнути” у тирі і місцеві підприємці. Молодь має у тирі і новий вид розваги — роблять фото зі зброєю у руках. Кажуть, що найважче стріляти по "свічках”. Але калуський тир із сучасною мультимедійною системою, за словами власника, — єдиний такий на Західній Україні. Аналоги є у Криму, Запоріжжі та у Києві. В основному, всюди залишилися старі "совкові” тири з традиційною стрільбою по мішенях та "свічках”. У Калуші ж можна повправлятися на великому екрані у стрільбі по дичині, взяти участь у військових стрільбах. Для дітей також є спеціальні програми. У нагороду можна отримати подарунок.
   Тир практикує і виїзну програму. Зокрема, калушани мали змогу постріляти у парку на Дні Незалежності та Дні "нафтохіміка”.
   До Новорічних свят тир планує провести відкритий турнір із призовим фондом. Щоправда, поки що невідомо, з яких коштів він буде складатися: спонсорських чи коштів самих учасників. А ще тут планують розширення діяльності, а саме: освоїти додаткове приміщення, де відкрити абсолютно інший вид тиру на будь-який смак. — Щодо реальної зброї, то все залежить від характеру та психіки людини, яка саме зброя й у кого у руках, — переконаний Олег Андріїв. — Комусь зброя приносить задоволення, комусь — упевненість, якої не вистачає, хтось хоче просто "повимахуватися”.

"ВІКНА"


Категорія: Новини Калуша | Переглядів: 973 | Додав: Chempion | Теги: новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]