КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Четвер, 02.05.2024, 01:45:14
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Вересень » 29 » Калуська влада незадоволена роботою «Райавтодору»
18:06:30
Калуська влада незадоволена роботою «Райавтодору»
Калуська влада незадоволена роботою «Райавтодору»


   В Калуській районній державній адміністрації відбулося засідання колегії, на якому розглянули ряд питань і вислухали доповідачів по кожному із них.

   Розпочали із заступника голови райдержадміністрації Лоранда Засядьвовка, який відзвітував «Про стан підготовки підприємств житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років. За словами доповідача, аналіз виконання робіт проводився кожного місяця і на сьогоднішній день, відповідно до довідок які подали відділи і управління, об’єкти житлово-комунального господарства району готові до зимово-осіннього періоду на 95 %.
   Але незважаючи на такий високий результат, голова райдержадміністрації Василь Петрів все-одно залишився незадоволеним цим звітом.
   За його словами, у довідках немає ніякого аналізу, натомість – сухі цифри, які ні про що не говорять. Так, навіть попри високий відсоток готовності дорожнього господарства «Райавтодор» до осінньо-зимових робіт, Василя Петріва не влаштовує робота цього підприємства. Зокрема йому не сподобалось, що цьогоріч на ремонт доріг районного значення було виділено майже 4 млн. гривень, а дорожники відзвітувалися лише за використання 1 700 млн. гривень.
  Василь Дзундза, у свою чергу, нагадав про аварійні мости у Грабівці, Завої та Зборі. Після цього Василь Петрів вніс до проекту рішення колегії пункти щодо визнання роботи «Райавтодору» незадовільною та про звернення до «Облавтодору» щодо невідповідності займаним посадам директора і головного інженера калуського підприємства.
  А от щодо наступного питання порядку денного, а саме «Про затвердження фактичної мережі закладів освіти та контингенту учнів на цей навчальний рік» у районного очільника претензій не було.
   У доповіді начальника відділу освіти райдержадміністрації Наталії Савчук, Василь Петрів нарешті почув той аналіз, який давно хотів почути. А наостанок члени колегії вислухали голову Калуської організації мисливців та рибалок Василя Фединяка, який прозвітував про роботу цієї організації.

Категорія: Новини Калуша | Переглядів: 883 | Додав: Chempion | Теги: новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]