КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
П`ятниця, 26.04.2024, 12:28:08
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Калуш був представлений на міжнародній конференції «Гостинне місто»
20:36:39
Калуш був представлений на міжнародній конференції «Гостинне місто»
Калуш представлений на міжнародній конференції «Гостинне місто»

   З 27 по 29 жовтня в Криму відбулась міжнародна конференція міських і селищних голів туристичних центрів України «Гостинне місто», у якій активну участь взяли представники міста Калуша. Ця подія має всі шанси на те, щоб увійти в історію вітчизняного туризму, — повідомляє прес-служба Української партії.
   Під час конференції були представлені місцеві ініціативи та інвестиційні проекти в галузі туризму, обговорювались формати створення загальнонаціональних проектів, що популяризують туристичний потенціал міст України. Серед спікерів були зарубіжні експерти з Німеччини, Кіпру, Швейцарії, Хорватії, США та Естонії, а також мери деяких європейських міст та представники бізнесу. Калуш представляла уповноважена міського голови з питань туризму, член Української партії Олеся Олійник.
   Головним завданням конференції було поширення найкращого національного та світового досвіду розвитку туристичних міст, вдосконалення інструментарію місцевого економічного розвитку в галузі туризму, започаткування активного співробітництва між окремими містами України в туристичній сфері, формування ефективних механізмів співпраці з міжнародними організаціями та партнерства з туристичним бізнесом та його асоціаціями.
   Під час заходу була підписана Угода «Про співпрацю у реалізації загальноукраїнської програми НАЦІОНАЛЬНА ТУРИСТИЧНА ІНІЦІАТИВА», яку також підписав і Калуш. Ініціативу щодо створення системного національного проекту розвитку у цій сфері взяли на себе Асоціація міст України, Рада з питань туризму та курортів та Український союз промисловців та підприємців.
   Метою підписання угоди є налагодження довгострокової співпраці сторін у формуванні конкурентоздатного національного туристичного продукту та сталого іміджу України як туристичної держави в цілому та як колекції якісних та яскравих туристичних та курортних центрів, створення економічних кластерів в усіх зазначених містах, поліпшення їх добробуту через розвиток туризму.
   Українська партія впевнена, що завдяки спільним зусиллям, згаданих вище сторін, вже в найближчому майбутньому можна очікувати серйозного пожвавлення на туристичному ринку міста Калуша, який має всі передумови, щоб зайняти гідне місце на внутрішньому туристичному ринку та визнання на світових ринках, — повідомляє прес-служба УП.

"ВІКНА"

Категорія: Моє місто!!! | Переглядів: 1405 | Додав: Chempion | Теги: Моє місто!!! | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]