КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Понеділок, 29.04.2024, 15:06:25
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Серпень » 3 » І знову “Даноша”. Цього разу претензії є у Галицької райради
21:22:38
І знову “Даноша”. Цього разу претензії є у Галицької райради
І знову "Даноша”. Цього разу претензії є у Галицької райради


   1 серпня, постійна комісія обласної ради з питань екології раціонального природокористування, рекреації та розвитку туризму розглянула лист жителів м. Тисмениці щодо заборонених у землі хімікатів та звернення Галицької районної ради щодо ситуації, яка склалася в результаті діяльності свинокомплексу ТзОВ «Даноша».
   1 серпня 2011 року відбулися засідання двох постійних комісій обласної ради – з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій, а також з питань екології раціонального природокористування, рекреації та розвитку туризму.
   Головним питанням засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій стало уточнення бюджетних призначень на 2011 рік. Спільно з комісією з питань екології раціонального природокористування, рекреації та розвитку туризму депутати обласної ради розглянули питання про виділення першого траншу у 5 млн. гривень на погашення кредиторської заборгованості, яка виникла станом 01.01.2011р. і була передбачена переліком природоохоронних заходів на 2010 рік.
   Як зазначив голова комісії з питань екології раціонального природокористування, рекреації та розвитку туризму Андрій Троценко, ці заходи не були вчасно профінансовані у зв’язку із тим, що передбачені на це кошти були розміщені на депозитному рахунку «Родовід Банку» і вчасно не повернулися.
   «Станом на сьогоднішній день процес розблокування і повернення цих коштів триває. Перших п’ять мільйонів уже повернулися. Їх було направлено на фінансування об’єктів, роботи по яких виконані якісно й у повному об’ємі», – відзначив Андрій Троценко.
   «Ситуація, яка склалася в Тисмениці вимагає ретельного вивчення. Комісія вирішила провести на наступному ще одне засідання з цього питання, запросити на нього представників МНС, міського голову м. Тисмениці і що найголовніше – отримати офіційні результати акредитованих лабораторій щодо типу самих отрутохімікатів. Лише після цього можна буде примати остаточне рішення щодо того, яким чином їх нейтралізувати», – зауважив Андрій Троценко.
   Щодо ТзОВ «Даноша», то комісія вирішила звернутися до Галицької районної адміністрації з метою отримання інформації щодо погодження матеріалів будівництва. «Ми хочемо отримати інформацію стосовно погодження матеріалів будівництва – чи воно вже є, чи ще доробляється, чи призупинено, чи взагалі відмінено. Ця інформація є необхідною для того, щоб комісія отримала змогу прийняти фахове рішення», – наголосив Андрій Трощенко.



Категорія: Виробництво | Переглядів: 913 | Додав: Chempion | Теги: Виробництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]