КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Четвер, 28.03.2024, 09:46:47
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2017 » Травень » 3 » З картою і компасом – до перемоги!
12:09:41
З картою і компасом – до перемоги!
З 26 по 30 квітня 2017р.в Чернівецькій області відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед спортсменів з вадами слуху. В цих змаганнях взяли участь учні Калуської СЗОШ інтернат 1-3 ступенів № 1, які є вихованцями Обласної дитячо-юнацької школи інвалідів (тренер вищої категорії Коченюк Микола Миколайович ). Спортсмени привезли до Івано-Франківська 13 медалей: 5 золотих, 4 срібних і 4 бронзових. Учасники змагалися на п’ятьох різних дистанціях: Спринт(27.04), Естафета Мікс (27.04), Середня(28.04), Довга(29.04), і Естафета (30.04).
Переможцями та призерами стало шестеро спортсменів. Найкраще виступив Левицький Назар, завоювавши три медалі в особистому заліку і дві в естафеті. Він є Кандидатом в майстри спорту і дуже перспективним спортсменом.
Також непоганий результат показала 15-ти літня Яремчук Тетяна. Вона по групі Ж-18 на довгій дистанції зайняла 4 місце. В неї ще досить мало досвіду, але в майбутньому Тетяна має шанс боротися за перемогу.
Орієнтувальники нашої області показали також добрі результати на міксовій, двох та трьохетапних естафетах. По 18 групі в міксовій естафеті перемогли Левицький Назар і Рубан Юлія, а друге місце зайняли Іванків Валентин і Чуревич Вадим. На двохетапній естафеті по групі ж-18 перемогла Рубан Юлія (Івано-Франківськ) і Боднар Єлизавета (Полтава), а також по Ч-18 Левицький Назар і Павлюк Павло. Третє місце по групі Ч-18 посіли Іванків Валентин і Чуревич Вадим.
Гарний результат показав на трьох етапній естафеті Федосеєнко Володимир (КМСУ). Він і хлопці з Харківської та Полтавської областей зайняли 3 місце по групі Ч-21Е. В минулому році Федосеєнко В.О. був учасникому Чемпіонату Європи серед юніорів який відбувся в Чеській Республіці м. Оломоуц, де був переможцем і призером. Цього року він в перше виступав по дорослій групі і цебула перевірка для нього, чи зможе він конкурувати зі спортсменами які є Майстрами спорту. Володимир довів свому тренеру і всім, що гідний представляти Україну на міжнародному рівні. Федосеєнко важко тренується, а також виступає на різних змаганнях, в тому числі на Чемпіонатах України і серед здорових, де він неодноразово здобував медалі. Цей спортсмен є кандидатом на поїздку на Дефолімпійські ігри які відбудуться в Турції цього літа. Володимир зараз є у складі дорослої збірної України. Йому лише 18 років, а він вже показує дуже високі результати, які в майбутньому будуть ще кращими.
Також добре виступила Матилишин Тетяна, яка на міксовій естафеті разом з Федосеєнком та спортсменами з Харкова і Дніпропетровська вибороли 4 місце, програвши третьому менше хвилини.
Перш за все треба додати, що наша область починає конкурувати з такими як Київська та Харківська, в яких спортсмени є більш досвідченими і висококваліфікованими.
Спортсмени і тренер дуже вдячні дирекції ОДЮСШІ -директор Кривоніс.М.Я та Обласному центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" - Балагутрак І.І за фінансову підтримку, а також вчителям інтернату, дирекції (Директор інтернату Школа Інтернат - Щерба В.В., Завуч інтернату Дзундза С.П), батькам та всім хто приклав багато зусиль, щоб вихованці СЗОШ інтернат 1-3 ступенів № 1 могли брати участь у змаганнях.
Переможці та призери Чемпіонату України були нагороджені грамотами та медалями. Вітаємо всіх учасників змагань.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 3161 | Додав: galochka77s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]