КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
П`ятниця, 19.04.2024, 00:07:24
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Войнилівські депутати за безкоштовну медицину, але проти закриття терапевтичного стаціонару
20:55:49
Войнилівські депутати за безкоштовну медицину, але проти закриття терапевтичного стаціонару
Войнилівські депутати за безкоштовну медицину, але проти закриття терапевтичного стаціонару


   Як повідомляли "Вікна", відбулася позачергова сесія Войнилівської селищної ради, на якій розглядали питання існування терапевтичного стаціонару Войнилівської райлікарні. Депутати майже одноголосно проголосували за звернення до Калуської районної ради.

Звернення

   депутатів Войнилівської селищної ради до Калуської районної ради


   Ми, депутати Войнилівської селищної ради, глибоко стурбовані ситуацією, яка склалася з медичними закладами на території Войнилівської селищної ради, зокрема Войнилівської райлікарні, що була відкрита 46 років тому на 100 ліжок з хірургічним, терапевтичним, акушерсько-гінекологічним, педіатричним відділами та рентгенкабінетом. Вона була однією з кращих лікарень в області за якістю медичних послуг.
   За роки незалежної України, внаслідок дій реформаторів і реорганізаторів в галузі медицини, від Войнилівської райлікарні залишився терапевтичний стаціонар на 25 ліжкомісць, де лікуються не лише жителі Войнилова, а й навколишніх сіл. Минулого року районна рада спільно з Калуською міською радою провели реформування в галузі медицини. На цій підставі Калуську ЦРЛ, що на вул. Каракая, як юридичну особу було ліквідовано. Вонилівська селищна рада втратила від цього надходження до селищного бюджету у сумі 182,2 тис. грн.
   Проте на цьому реформування медицини не закінчилося, заступник головного лікаря Калуської ЦРЛ Валерій Паляниця 28.09.2011 року, приїхавши на так звану оперативну нараду Войнилівської районної лікарні, спробував повідомити медперсонал лікарні про звільнення. Це розцінюємо як припинення існування терапевтичного стаціонару.
   Беручи до уваги вищенаведене, звертаємося до депутатів районної ради вжити заходів щодо недопущення закриття терапевтичного відділення Войнилівської райлікарні. Не заперечуємо проти проведення ремонтних робіт на вул. Б. Хмельницького, 6, та облаштування денного стаціонару на 40 ліжкомісць та забезпечення його безкоштовними медикаментами і сучасним обладнанням. Оскільки головним принципом об’єднання міської та районної медицини були її доступність та безоплатність, вважаємо, що тільки за дотримання цих принципів можна буде повернутися до розгляду питання щодо реорганізації терапевтичного відділу Войнилівської районної лікарні у денний стаціонар.

"ВІКНА"



Категорія: Скандал | Переглядів: 862 | Додав: Chempion | Теги: скандал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]