КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Субота, 20.04.2024, 09:14:36
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Жовтень » 31 » У листопаді — тендер на медикаменти у Калуській ЦРЛ.
19:43:22
У листопаді — тендер на медикаменти у Калуській ЦРЛ.
У листопаді — тендер на медикаменти у Калуській ЦРЛ.


   На прес-конференції міський голова Калуша Ігор Насалик повідомив, що у листопаді має відбутися тендер на постачання медикаментів Калуській ЦРЛ у наступному році. Він заявив: запрошуються усі зацікавлені фірми: як українські, так і закордонні.
   Також міський голова озвучив висновки Рахункової палати, згідно з якими медикаменти, які отримує Калуська ЦРЛ, є на 30-40% дешевшими, ніж ті, що поставляються Міністерством охорони здоров’я, а, наприклад, гумові рукавички дешевші в 50-80 раз.
   Загалом безкоштовна медицина цього року обійшлася міському бюджету у 13-14 млн. грн. Крім того, в медичних закладах проводяться масштабні ремонтні роботи. Наступного року видатки на медицину, за словами міського голови, зростатимуть. Крім того, з’являються і позабюджетні джерела фінансування. Ігор Насалик повідомив, що в середу зустрічався з керівником ТОВ «Карпатнафтохім» і ЗАТ «ЛУКОР» Сергієм Чмихаловим. За лікування своїх працівників ці підприємства сплачують страховій компанії 3,5 млн. грн. на рік, і є варіант перераховувати ці кошти безпосередньо Калуській ЦРЛ. Або через ту ж страхову компанію, або оплачувати послуги за договором.
   У лікарні відбулися і зміни, пов’язані з режимом роботи. Відвідувачі у стаціонар допускаються лише після 15.00 і це, переконаний міський голова, позитивно вплинуло на роботу медичного закладу. Перед в’їздом до лікарні поставили шлагбаум, і на територію можна заїхати лише за спецпропусками (їх отримали в тому числі і працівники лікарні) або у випадку транспортування важко хворих. Відтак тепер до прийомного покою вільно може проїхати «швидка», що раніше вдавалося не завжди. Проїзд на територію лікарні у Підгірках не буде платним, запевнив Ігор Насалик. Крім того, відвідувачі безкоштовно будуть отримувати і бахіли.
   Ігор Насалик зробив ще одну спробу реабілітувати свого екс-заступника Віталіну Радецьку. Вона звільнилася після скандалу, пов’язаного з образами на адресу медиків і жителів регіону загалом (факт образи підтвердила і прокурорська перевірка). Ігор Насалик вважає, що лист з підписами медиків ніде не був оприлюднений, невідомо хто конкретно під цим листом підписався, тому він продовжує вважати його анонімним. Міський голова ще раз наголосив: медицина Калущини зі звільненням Віталіни Радецької тільки втратила. Він задоволений управлінськими якостями свого нового медичного заступника Василя Турчина, але при цьому питання «професійного характеру вирішуються слабо». Віталіна Радецька, повідомив Ігор Насалик, нині працює в клініці патології легень. Тут вже пролікувалися не менше десятка калушан. І хоча клініка приватна, грошей з них вона не брала.


Категорія: Здоров'я | Переглядів: 1790 | Додав: Chempion | Теги: здоров'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]