КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Четвер, 28.03.2024, 19:36:51
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Повернемо Лімниці статус найчистішої річки Європи!
19:38:06
Повернемо Лімниці статус найчистішої річки Європи!
Повернемо Лімниці статус найчистішої  річки Європи!


   Усім відомо, що Калуш розташований на березі найчистішої річки Європи – Лімниці. Проте, «висока культура» відпочиваючих змушує небайдужих калушан у черговий раз бити на сполох із приводу стану берегів річки. Виходячи з цього, громадські організації нашого міста провели традиційну щорічну молодіжну екологічну акцію «Чиста Лімниця», яка проходила під гаслом «Повернемо Лімниці статус найчистішої річки Європи!».
   «Битва» зі сміттям відбулася 24 вересня на березі Лімниці в районі житлового масиву Хотінь. В акції взяли участь близько 50 чоловік – членів організацій «Сурма», «Молодий Народний Рух», «Національний Альянс», «Союз Українок», «Карпатські Стежки», Калуське молодіжне православне братство прп. Іова та Феодосія Манявських, учасники рок-гурту «Широкий Лан» та проекту «Школа Лідерів – 3». Прибувши на визначене місце, активісти розділилися на дві групи і розійшлися в протилежні боки від зруйнованого підвісного моста. Після двогодинного прибирання результати були вражаючі – 60 великих сміттєвих пакетів! Звідси можна зробити сумний висновок: люди вміють лише гарно відпочивати, а не прибирати після себе.
   Задоволені виконаною роботою, учасники обмінялися враженнями, розповіли про «трофеї», які вони знайшли (наприклад, старий телевізор, колесо і т.д.). На закінчення акції була проведена патріотична інтелектуальна гра «Криївка». Опісля, з гордо піднятими головами, учасники сіли в автобус і повернулися в місто. Проте, вони обіцяли повернутися, адже роботи ще залишилося вдосталь.
   Всіх небайдужих людей активісти закликають долучатися до подібних екологічних акцій, а головне – просто не викидати сміття де не слід, бо чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Категорія: Екологія | Переглядів: 1941 | Додав: Chempion | Теги: Екологія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]