КалушІнфорМ - інформаційний каталог м. Калушa
Середа, 24.04.2024, 20:01:36
Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас, Гість
Додати на сайт
Пошук
Теми сайту
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Радіо Калуш 107.4
Фінансовий партнер
Ми теж тут

Онлайн всього: 8
Гостей: 8
Користувачів: 0
Перевести сторінку
Форма входу
ТОП - Новина
Розкажи всім
Погода в місті
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Реклама на сайті
Головна » 2012 » Березень » 23 » Бізне-довідник м. Калуша та Івано-Франківської області
22:27:01
Бізне-довідник м. Калуша та Івано-Франківської області
Бізне-довідник  від КалушІнфорМ


    Поки Ви думаєте – інші розвиваються! Отже, не вагайтесь! Зробіть правильне рішення! Ми раді будемо допомогти Вам. Успіху та процвітання Вашому бізнесу!
   «Бізнес-довідник» це каталог фірм та компаній створений для покращення та налагодження ділових відносин між Вами та Вашими партнерами.
   На даний час наш каталог розміщує інформацію про фірми та організації, які знаходяться в Івано-Франківській області (Калуш, Ів-Франківськ, Коломия, Долина та інші). Але ми відкриті також для всіх бажаючих з усіх регіонів України, які хочуть розмістити інформацію в нашому каталозі.

   Кому та для чого потрібен каталог фірм?
   Тут потрібно звернути увагу на два аспекти, тобто подивитись на це очима власника фірми (рекламодавця) та відвідувача сайту КалушІнфорМ.
   Це, в принципі, два різних погляди. Для рекламодавця, каталог фірм потрібний для того, щоб представити свої товари чи послуги, розкрутити свій бренд, тобто все зводиться до простої схеми – рекламодавець прагне представити свої товари чи послуги для якомога більшої аудиторії людей, що збільшить кількість потенційних клієнтів, а отже і збільшить його дохід, що є найголовніше для підприємця.
   А для відвідувача "Бізнес-довідника" потрібна необхідна йому інформація, що потенційно може привести до здійснення потрібної для рекламодавця операції – покупки його товару чи послуги! Також каталог фірм буде корисний для підприємців, які шукають співпрацю, чи хочуть налагодити тісні та дружні ділові відносини зі своїми партнерами.

   Отже, можна зробити висновок, що чим краще, якісніше, обширніше та доступніше рекламодавець представить інформацію потенційному клієнту, тим більша ймовірність, що потенційний клієнт здійснить покупку. На отримання потрібного результату також впливає кількість відвідувачів каталогу фірм. Ясно, що чим більша ця кількість, то і більше людей зможе переглянути інформацію про Вашу фірму, а отже, і більші шанси продати свої товари чи послуги. В цьому питанні Вам допоможе каталог фірм «Бізнес-довідник». Ми забезпечимо для Вас постійне джерело відвідувачів, які будуть мати змогу переглянути інформацію про Ваші товари чи надання послуг.
   На сьогоднішній день в мережі Інтернет є дуже багато каталогів, але, на жаль, не всі вони є «хороші». У безкоштовних каталогах фірм дуже багато спаму та непотрібної для відвідувача інформації, деякі платні каталоги фірм не модеруються (не перевіряються на правильність та достовірність наданої інформації), а найголовніше – більшість з них є не «розкручені»! Який зиск для рекламодавця, який розмістив інформацію про свою фірму в каталозі, відвідуваність якого 5 чоловік вдень???
   Отже, на що потрібно звернути увагу рекламодавцю, додаючи інформацію в каталог фірм:
  •  Відвідуваність сайту (популярність)
  •  Зручність у користуванні каталогом
  •  Чи модерується каталог
   Тепер проаналізуємо «Бізнес-довідник» запропонований сайтом КалушІнфорМ:
  •  Наш сайт відвідує 7000-10000 відвідувачів на місяць (90 – 120 тисяч відвідувачів на рік). Але ми розвиваємось і розкручуємо наш сайт і тому ця цифра буде зростати!
  •  Наш сайт та каталог фірм зручний у користуванні. Каталог фірм містить 15 розділів та більше 220 рубрик, що забезпечує надзвичайно високу ефективність пошуку потрібної інформації (потрібного товару чи послуги) для відвідувача каталогу.
  •  Як і сайт КалушІнфорМ так його «Бізне-Довідник» є модерований, тобто інформація, яка надається рекламодавцем, перевіряється на правильність та достовірність, а тоді вноситься у каталог.
  •  Ми надаємо різні тарифні плани, в тому числі і безкоштовний. (Детальніше довідатись про тарифні плани пакетів послуг та скачати прайс-лист можна у розділі «Тарифні плани»).
  •  Ми здійснюємо індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  •  Щоб додати фірму, організацію, підприємство, магазин і т.д., Вам непотрібно реєструватись на сайті, достатньо лише натиснути кнопку "Додати рекламу" та заповнити інформацію про організацію.
  •  Якщо виникли проблеми з додаванням - будь-ласка зверніться до адміністрації КалушІнфорМ любим зручним для Вас способом: зворотній зв'язок або книга відгуків та пропозицій.
   Ми живемо в XXI столітті, у світі нових технологій. Інтернет розвивається дуже високими темпами. Сьогодні через Інтернет можна купити практично будь-що. Тому потрібно йти в ногу з часом та новими технологіями. Каталог фірм та компаній «Бізнес-довідник» надає можливість Вам представити інформацію про фірму (товари чи послуги) в мережі Інтернет.

Адміністрація КалушІнфорМ

Категорія: КалушІнфорМ | Переглядів: 2875 | Додав: Chempion | Теги: КалушІнфорМ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]